ŠOK! – ISCURELA CECINA PRIVATNA PREPISKA SA NEPOZNATIM MUŠKARCEM! POMINJU CVEĆE I BUKETE: Frapiraćete se! (ŠOK VIDEO)

0

Jedna od najpoznatijih folk pjevačica u regiji je Ceca Ražnatović koja iza sebe ima karijeru koja traje preko tri decenije i bezbroj hitova koji su nezaobilazni na svim proslavama i u klubovima.

Ona i dalje aktivno nastupa i svaki njen koncert je ispunjen do posljednjeg mjesta a od trenutka kada se u burnim devedesetim udala za Željka Ražnatovića Arkana koji je u to vrijeme bio jedan od najmoćnijih ljudi u državi iako je bio poznati kriminalac i traženi ratni zločinac, javnost jako interesuje i njen privatni život. Ona je sa Arkanom dobila i dvoje djece sina Veljka i kćerku Anastasiju kojisu bili mali kada je njihov otac ubijen i koji ga se skoro ni ne sjećaju.

To se desilo prije više od 22 godine i od tada pa sve do prije godnu i nešto Ceca u javnosti nije viđena sa nekim drugim muškarcem za kojeg bi s emoglo pretpostaviti da je u vezi sa njim. Zato je kao bomba odjeknula vijest da ona ljubi devet godina mlađeg Bogdana Srejovića menadžera u jednom beogradskom restoranu i novinari su pratili svaki njihov korak.

Tako se saznalo da je par nerazdvojani  da su upozali jedno drugo sa članovima svojih porodica te da je Bogdan uselio i u njenu vilu. I kada su mnogi pomislili da će doći i do vječanja iznenada je sve puklo i Ceca je rekla da su ona i Bogdan raskinuli svoju vezu ali da će ostati prijatelji do kraja života. Od tada se pomno prati svaki Cecin korak jer mnogi sumnjaju da je neki drugi muškarac razlog prekida. Sada se na Tik Toku pojavio snimak u kojem Ceca jednom svom obožavaocu pomaže pri odluci koje cvijeće da kupi djevojci na prvom sastanku. Ona mu je odgovorila i rekla da su ruže uvijek pravi pogodak. Video pogledajte ovdje.

Preporučujemo