ŠOK INTERVJU JELENE ĐOKOVIĆ! – Progovorila o problemima u braku: FRUSTRIRANA I ANKSIOZNA to me je UNIŠTILO, a Novak se ponaša KAO DETE!

0

Novak Đoković je najbolji teniser na svijetu iako se još uvijek vode rasprave o tome ko je GOAT između njega i Rodžera Federera te Rafaela Nadala. Novaku je ova godina počela jako loše kada je u pitanju njegova karijera jer zbog odluke da se ne vakciniše protiv korona virusa njemu je zabranjen ulazak u veliki broj zemalja u kojima se igraju turniri.

To je i razlog zbog kojeg je do sada igrao na samo jednom turniru u Dubaiju na kojem je ispao u četvrt finalu. Kada je u pitanju njegov privatni život poznato je da je oženjen Jelenom i da sa njom ima dvoje djece sina Stefana i kćerku Taru i svi smatraju da je njihov život savršen ali je jednom prilikom u iskrenom intervjuu otkrila da postoji i tamnija strana medalje.

Naime ona je pričala o problemima koje imaju u svom braku kao i načinu na koji pokušavaju da stvari dovedu u ravnotežu. Ona je istakla da ih za sada svaka prepreka na koju naiđu samo dodatno ojačava. Oboje  su strastvene prirode i zato i dolazi do razmimoilaženja u njihovom mišljenju kada svako zastupa svoj stav. Jelena je trenutno posvećena svojoj djeci i živi usporen život dok Novak ne može da ne bude aktivan.

On nema mira i stalno želi da putuje i svašta da radi a onda ona mora da ga upozori da sada imaju dvoje male djece kojima treba da se prilagode. Kako kaže Jelena od svog muža je naučila da vodi računa o sebi i iako je nekada mislila da je on sebičan što svoje potrebe stavlja na prvo mjesto sada shvata da to i nije tako i da bi svi trebali tako da radimo jer smo onda bolji i prema drugima. Ona je priznala i da je jedno vrijeme čak i pokušala da se takmiči sa Noletom jer je mislila da ne dobija dovoljno zasluga za sve što radi. Ostatak pročitajte ovdje.

Preporučujemo