ŠOK FOTOGRAFIJA JE NASTALA 1991.GODINE I POKAZUJE KO SU BILE CECA I LIDIJA: Pravo lice poznatih sestara, DA NE POVERUJEŠ! (FOTO)

0

 Ceca Ražnatović je jedna od najpopularnijih folk pjevačica u Srbiji a njena karijera traje već preko trideset godina i iza sebe ima i veliki broj hitova koji su i danas rado slušani. Udajom početkom devedesetih koje su na našim prostorima bile turbulentne za poznatog kriminalca i traženog ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana Ceca je sebi obezbjedila veliku popularnost koja traje i danas.

Arkan je nakon nekoliko godina ubijen u beogradskom hotelu Interkontinental a Ceca je ostala mlada udovica sa dvoje mlae djece. Bila je i hašpšena u dva navrata prvi put nakon atentata na premijera Zorana Đinđića jer se sumnjalo da je umiješana u to, a drugi put zbog nezakonitih transfera fudbalera kluba Obilić koji je bio u njenom vlasništvu i tada je biloa u kućnom pritvoru i nosila je i nanogicu.

U njenom životu i u sretnim i onim manje sretenim periodima uz nju je bila njena sestra Lidija Ocokoljić koja joj je i najveća podrška i prijatelj. Lidija je uvijek tu za svoju sestru a Cecina djeca je vole i doživljavaju kao svoju drugu majku. Inače ovaj odnos koji je jako blizak sestre gaje od djetinjstva a tome svjedoči i naslovnica časopisa Nada koja je urađena 1991. godine.

Ova fotka je i danas aktuelna i na društvenim mrežama se komantarišu stajlinzi sestara ali i činjenica da se Lidija tokom godina dosta promijenila od frizure i boje kose pa do načina oblačenja. Lidija je u braku sa Predragom i imaju u djecu ali ne vole da se javno eksponiraju. Vaše mišljenje?

 

Preporučujemo