ŠOK! Ermina ŽESTOKO oplela po Sandri Rešić! “SRAMOTA ME JE NJENE SRAMOTE”

0

Javnost i zadrugari bruje o prisnom odnosu popularne pjevačice Sandre Rešić i Marka Osmakčića, koji su se prije par dana zbližili, a svi samo čekaju trenutak kada će oni stupiti i u emotivnu vezu. Naime, mišljenja o ovom odnosu su podijeljena, a mnogi ne vjeruju u Markovu iskrenost, jer smatraju da mu se ipak više dopada poznata srpska starleta Stanija Dobrojeviić.

Jedna od bivših zadrugarki Ermina Pašović, sa kojima je Sandra imala najbolji odnos tokom trajanja “Zadruge 4” je osula paljbu po svojoj najboljoj drugarici zbog ovog odnosa sa Markom, i to javno. 

“Ko si ti? Sve mi je jasno i ne bih da objašnjavam! Ušla sam u Zadrugu 3 sa lažnom i odvratnom pričom koja će me sigurno pratiti do kraja života, i zbog toga će me biti blam. Međutim, tu sam grešku napravila na početku mog rijaliti bitisanja. Kroz tu priču sam izgubila legitimitet u mnogim stvarima, ali kao što sam rekla, sve je to bilo na početku. Ali nije mi jasno, da neko bude u rijalitiju 10 mjeseci, ponovo uđe i uradi ovo?? Meni je ovo jako odvartno i sramota me je njene sramote!”.

Preporučujemo