Kada se jedna osoba dosta proslavi, jako često je neminovno da će se i njihova porodica ili prijatelji provlačiti po medijima i postati neka sekundarna atrakcija koja će žutoj štampi dati o čemu da priča. Tako se desilo porodici svjetskog najboljeg tenisera Novaka Đokovića jer se sad njegovi voljeni svuda pojavljuju.

Pored supruge i roditelja, svi pričaju o njegovoj braći i njihovim životima. U zadnje vrijeme su naročito fokusirani na Novakovog mlađeg brata Đorđa koji je u vezi sa jednom popularnom voditeljicom i influenserkom Saškom Veselinov. Ova djevojka je privukla pažnju mnogih muškaraca diljem Balkana, ali čini se da je Đorđe taj koji je osvojio. Mediji su svakako bili opsjednuti ovom plavušom, ali sada su sve oči na njoj otkako je postala izabranica mladog Đokovića pa stoga svi pomno prate njene objave na društvenoj mreži Instagram. Jedna objava je mnogim fanovima zapala za oko kao provokacija svom famoznom izabraniku i izazvala lavinu tračeva.

Dobro znamo da se danas putem društvenih mreža šalju kojekakve suptilne poruke koje mogu biti veoma dvosmislene, pa nije ni čudo što je svako imao svoju interpretaciju storija ove mlade voditeljice. Taj story prikazuje kako ona pleše i pjeva pjesmu u kojoj govori da se treba “čuvati tatinih sinova”.

Budući da Đokovići uživaju veliku slavu i imućnost, mnogi su se zapitali da li je došlo do nekog problema u njenoj vezi pa sada proziva svog izabranika putem društvenih mreža, a drugi su ipak zaključili da je u pitanju samo pjesma i da tekst nema veze sa realnošću.

 

 

 

Preporučujemo