ŠOK! Cijela bolnica se okupila da vidi novorođenče o kome su svi pričali!- LJEKARI SU ME UPOZORILI DA BEBA NE LIČI NI NA MENE, NI NA MUŽA

0

Rakeš Jadav i Pramila Devi su Indijci koji su prije nekog vremena dobili kćerku, međutim, na njihovo veliko iznenađenje djevojčica je rođena sa albinizmom. Djevojčica se rodila sa potpuno bijelom kosom, bijelim očima. Svi su bili iznenađeni, a naročito roditelji, ali najbitnije je da je djevojčica zdrava, što su i roditelji sami izjavili.

Dr Asim Kumar Das je dao malo opširniju izjavu medijima, te rekao da je srebrna kosa djevojčice rezultat činjenice da njeno tijelo ne proizvodi melanin. U Indiji je prije nekoliko godina bila udarna vijest porodica koja broji deset članova, a svaki od njih je imao blijeđu kožu, i svi su imali bijelu kosu.

Iako imaju mnogo predrasuda, albino porodice se smatraju kao Božiji dar, odnosno njihov blijedi izgled. Roseturaj Pulan i njegova supruga Mani, i još osam članova njihove porodice su upisanu u Ginisovu knjigu rekorda kao najveća albino porodica na svijetu.

Preporučujemo