Sobu u kojoj je spavao sa babom zamenio skupocenim kutkom za neženje: Ovo je dom Ace Sofronijevića (FOTO)

0

Svi znamo koliko je težak život na Balkanu za prosječnu osobu – posla često nema na pošten način, države su neuređene, narodi se previše interesuju za vjeru i nacionalnost umjesto za napredak i budućnost je sve više neizvjesna. Mnogi zato sanjare da se obogate i budu za promjenu novčano bezbjedniji.

Nažalost, dok nam je ovakvo stanje u državama, to još neće doći i moramo se mučiti sa svakodnevnicom, ali zato ponekim ljudima da inspiraciju to kad čuju da su njihovi slavni uzori imali iste poteškoće u mladosti i danas puno bolje žive nakon što su stekli neki vid slave. Tu priču dobro poznaje harmonikaš Aca Sofronijević koji je u vezi sa voditeljicom Sanjom Ćulibrk i koji danas živi u stanu od stotinu i pedeset kvadratnih metara, što je san snova za prosječnu osobu. Štaviše, toliko je sredio svoj novi stan da bi mu svaki neženja zavidio na tom njegovom kutku mira.

Aca je otkrio da je odrastao u siromaštvu i da je njegova soba bila dnevna soba u kojoj je živio sa svojom bakom. Tad je maštao o tome da ima svoju sobu gdje može dovesti prijatelje i gdje mu može biti udobno i gdje može biti svoj na svom.

Danas je to sebi uspio da omogući i prijatelji i porodica su ponosni na njega jer znaju da je vrijedno radio i svirao da bi izgradio ime za sebe i postigao sve što je htio da ostvari još od malih nogu. Ako vas interesuje njegov novi stan, kliknite na link ovdje.