SNIMALA BIH BEZOBRAZNE SCENE SA ACOM LUKASOM! Jovana ŠOKIRALA u emisiji, “Nije lep, ali ONO DOLE mi se sviđa kod njega…”

0

Jovana Jeremić definitivno obožava da šokira apsolutno sve oko sebe. Sve je krenulo sa njenim otkazom na Happy TV-u pre 2 nedelje, kada je definitivno sve šokirala, jer se cela odluka desila samo preko noći. Milomir Marić je bio pokiran njenim potezom, i jednostavno nije mogao da veruje, da mu je glavna zvezda dala nogu preko noći. 

Diala je tenzziju sa svojim storijima, i držala u neizvesnosti celu Srbiju, ma gde ona to prelazi? Prva opcija je bila ta, da je dala otkaz zbog svoje ćerke Mie sa kojom nije bila u kontaktu u poslednjih 10 godina, ali jako brzo se našla u studiju TV Pink-a gde je misteriozno govorila o Pink televiziji, a kada ju je Ognnjen Amidžić upitao da li je istina da dobija stan  na Beogradu na vodi od Željka Mitrovića, ona se misteriozno smeškala. 

Sutradan je već bilo jasno da je ona nova zvezda ružičaste televizije, i da je dobila brutalne uslove: Puno veću platu, privatnoh vozača i stan od 50 kvadrata. Odmah dva dana posle je iznervirala sve u Srbij kada je rekloa da mora dići kredit jer u stanu nema nameštaja? Sinoć je opet gostovala u jednoj TV emisiji, i kada su je pitali za neostvarene želje, ona je rekla da sanja da snimi se seksi scene sa srpskim pevačem Acom Lukasom. 

Kada ju je voditeljka pitala otkud to? Ona je rekla da je on Škorpija u horoskopu baš kao i ona, nije nikako lep, ali ima tu neku mističnu privlačnost, tako da misli da bi im super bilo u krevetu. 

Preporučujemo