Snimak srpske svadbe postao HIT NA INTERNETU: Kada vidite mladu, neće vam biti dobro..(FOTO)

0

Svadbe su svakako jedna od najboljih mogućih događaja koji se mogu desiti mladom paru. Celi život se spremaju za taj svečani datum, i svakako da se trude da bude u najboljeem mogućem redu. Međutim, lonekad situacija jednostavno izmakne kontroli i sve ode u nekom komičnom smeru, au jako retkim slučajevima završi se tako što policija na žalost mora doći na slavlje i da reagujee. 

Ali mi se danas fokusiramo na jednu svadbu koja je definitivno pokorila celi Balkan, jer su na njoj 2 jako poznate osobe, a mladoženju verujemo da ste i prepoznali. Naime, radi se o super poznatom džudisti i evropskom prvaku Srđana maljevića, i njegove dugogodišnje verenice tamare. 

Snimak koji ćete danas da vidite je itekako poseban, jer je to jedno od najraskošnijih venčanja u Crnoj Gori u poslednjih 10 godina, a Tamara se našla na stubu srama, i jako su je isprozicvala zzašto se toliko iskvarcala. Također se našla na udaru tamošnje javnosti, jer je umesto bele venčanice izabrala zlatnu haljinu, sa zlatnim kajšom i prejakim mejk apom, tako da je totalno odudarala od klasične mlade, koju su navikli da gledaju u Crnoj Gori i celoj regiji. 

Tamara je inač jedna od prvih crnogorskih starleta, a na sebi je uradila jak opuno plastičnih operacija, tako da puno posoba u Crnoj Gori misli da je sva plastična, a u svojim medijskkim istupima često zna da bude prepotentna, što ljudi geeneralno i ne vole. Također je svadba odrađena za uski krug ljudi, a novinari nissu mogli da uđu unutra. Vaša mišljenja?

Preporučujemo