Snimak sa lica mesta šokirao SVE..VELIKA TRAGEDIJA POTRESLA BALKAN! Poznati pevač POGINUO u jezivoj nesreći..Velika TUGA!(VIDEO)

0

U nastavku današnjeg članka reč dve o domaćoj estradi koja je u poslednjih godinu dana preživela samo zahvaljujući rijaliti programima, koji su držali publiku na budnom modu. Međutim, sada je situacija puno bolja za estradne umetnike, koji su krenuli sa svojim koncertnim aktivnostima, a do sada je svakako najbolje u Crnoj Gori. 

Tamo je skoro svaku noć lom, a tamo su Ceca, Dara Bubamara, Lepa Brena, Đani, Aca Lukas, tako da ako ste na morskom odredištu, svakako da možete i uživati uz neke lepe pesme i ssuper atmosferu. Svakako da najviše pažnje privlače koncerti od cece Ražnatović koji su ispunjeni skoro do samog kraja. Lepa Brena sa druge strane nema puno sreće, poluparazne dvorane je ono što ju je dočekalo u Budvi, 

Najinteresantnije od svega je to, što je samo noć pre Ceca napunila celu dvoranu, a opet je isto ponovila par dana posle Lepe Brene, i opet je bilo puno unutra. Tavi Pustiju je ime rumunskog influensera koji je poginuo u sopstvenom automobilu i to dok je prelazio prugu. On je verovali ili ne snimao vlog, a do njega je sedela i njegova supruga. 

Ona je na sreću preživela, a nikome nije jasno kako je dopustio da ga udari voz na prelazu za auta, jer se jako dobro zna da vozovi u Rumuniji ne prelaze 50 kilometara na sat. Žena je na srežu preživela, a on je na žalost poginuo na licu mesta. 

Preporučujemo