SNEŽANA ĐURIŠIĆ VIŠE NIJE BUCKA, SMRŠALA JE 20 KG: Otkrila je svoju TAJNU, a OVAJ DETALJ je od ključne VAŽNOSTI!

0

Pjevačica Snežana Đurišić je jedna od najpoznatijih kada je u pitanju stara garda narodnjaka a mnogi mlađi gledaoci su imali priliku da je upoznaju kao člana žirija u najpopularnijem muzičkom takmičenju u regiji Zvezdama Granda gdje se lijepo može vidjeti koliko poštovanje uživa ne samo od kandidata nego i od svojih kolega.

Ona je u ljubavoj vezi sa poznatim beogradskim ginekologom Vanjom Miloševićem i ikao imaju puno uspona i padova i dalje su zajedno. Snežana je sama za sebe nekoliko puta rekla kako je hedonista i uživa u hrani što je dovelo i do viška kilograma koje  je u posljednjih nekoliko mjeseci uspjela da skine i izgleda odlično.

Nakon što je smršala preko 20 kilograma mediji su željeli da otkrije tajnu a ona je rekla da zadnjih nekoliko decenija ima oscilacije u težini. Uspjela je još prije trideset godina da skine veliki broj kila kada je živjela u Americi a danas redovno vježba sa svojom fitnes instruktorkom koja dolazi u Snežaninu kuću. Pored toga ona ide redovno i na tretmane koji su primjereni njenim ogdinama i pazi na svoj izgled.

Ipak Snežana vjeruje da ljepota dolazi iznutra i da je svaka žena najljepša kada voli i kada je voljena. Ona nema nutricionistu jer kako kaže svjesna je da mora da izbaci slatkiše i tijesto da se ne bi udebljala. Kada su u pitanju obroci koje sprema kaže kako Vanja voli sve što ona skuha ali je  izdvojila bećar paprikaš koji kako kaže odlično sprema. Pjevačica je prije 12 godina prestala da puši i smatra da ima samo jedan porok kojem nikako ne može da odoli a to su slatkiši.