Snežana Đurišić otkrila svoju VELIKU TRAUMU IZ DJETINJSTVA- KAO MALA NISAM SMJELA DA SLAVIM BOŽIĆ- A evo i zašto (FOTO)

0

Pjevačica Snežana Đurišić je bila gošća u jednoj TV emisiji pa je pred kamerama sumirala svoje utiske kada je prošla godina u pitanju, te je rekla: ” Ova godina vas je naučila, a nas je vratila na ono što smo zaboravili, a zaboravili smo sami na sebe, na neke uobičajne stvari, koje smo sklonili sa strane jer su nas poslovi odveli u neku drugu stranu. Osvrnula se i na svoju ljubav sa Vanjom Miloševićem, s akojim , kako kaže uživa u ljubavi, a na tu temu je rekla i ovo:

” Naš odnos je potpuno jednostavan, sretna sam što mi se desila ljubav sa čovjekom koji je slobodan, ja sam slobodna, nikog ne povređujemo svojom vezom. Sretni smo i to je sve što mogu da kažem. Nismo se posvađali ni razišli kako se pisalo. Nismo imali nikakvih problema. Ja pripadam ljudima kojima je vrlo jasno kojim poslom se ja bavim, meni je vrlo jasan moj posao, jasno mi je da sam javan čovjek, i Vanja je također javno lice, često se pojavljuje na televiziji.”

Snježana se prisjetila i kako se to Božić nekada ranije slavio u njenoj kući, ali kako izgleda ovaj praznik danas u njenome domu, pa je o tome rekla: ” Ja kao dijete nisam imala priliku da uživam u proslavi Božića jer se u našoj kući to nije slavilo, jer je tata bio vojno lice. Kada sam se udala, od tada pa do danas slavim i Božić i Uskrs i to su dva najradosnija praznika, uživam u njima. Poenta je da se okupi porodica. Postoji česnica, znaju se svi običaji, to sve poštujemo. Ali meni malo smeta što se svi običaji vezuju za hranu, šta je na trpezi, šta ste spremali, uvijek se sprema ono što ukućani vole da jedu, nebitno je koji je praznik. Tako je i u mom domu. Pored česnice i onoga što je oznaka tog praznika, nalazi se ono što moji ukućani vole da jedu. Dugo godina je kao polažajnik dolazila moja kumica Jovana, a sada su to moji unuci, pa ko dođe prvi, tu su pokloni i sve što ide” –

 

Preporučujemo