SMRT SRPSKE MANEKENKE(30) ŠOKIRALA SVE: Otišla kod zubara, 4 dana kasnije umrla u najgorim mukama! Evo šta se desilo! (FOTO)

0

Jedna od najpoznatijih manekenki u Srbiji je u dvije hiljaditim je bila Tijana Milošević koja je postala popularna nakon velikog broja reklama u kojima se pojavila a među njima je i ona za keks Plazmu. Iako je pred njom bila veličanstvena karijera ona je doživjela jezivu sudbinu jer je preminula u svojoj 30-oj godini.

Nije bila bolesna a za uzrok smrti se može reći i da je bizaran jer je Tijana nakon odlaska zubaru dobila sepsu od koje je četiri dana poslije i umrla. Tada je Mina Zimonjić koja je bila vlasnica najpoznatije modne agencije u Srbiji za medije rekla kako se Tijana 4 dana borila za život te kako je preminula od sepse.

Istakla je i kako je ona bila veliki profesionalac sa kojim su voljeli da rade svi a radeći svoj posao obišla je cijeli svijet između ostalog snimala je u Kini i Velikoj Britaniji a kod nas se pojavila u preko 20 reklama. U to vrijeme ni Mina a ni Tijanin muž nisu željeli da otkriju kako je ona uopšte dobila sepsu ali se u medijima špekulisalo da se to desilo nakon odlaska kod zubara.

Ona je i inače bolovala od lupusa a nakon popravke zuba je dobila temperaturu i njena majka je rekla da su pozvali hitnu pomoć koja je odvela u bolnicu u Višegradskoj ulici. Inače lupus je bolest koja se može manifestovati na razne načine a jedan je od njih i sepsa. Sagovornik iz bolnice je u to vrijeme za Kurir je rekao da zvanično nije utvrđen pravi razlog smrti lijepe manekenke.

Preporučujemo