SMRŠALA 50 KILOGRAMA I SADA JE KAO ČAČKALICA! Ovo je dijeta Ane Nikolić: Ovo trebate popiti ČIM USTANETE, otkrila i svoj JELOVNIK…

0

Ana Nikolić je poznata pjevačica čiji je život dosta puta nailazio na rane osude. Od kada se pojavljuje na muzičkoj sceni, svi su je smatrali opuštenom i najataktivnijom pjevačicom.

Nikada nije krila da voli alkohol, dosta puta je o tome pričala javno. Nikada nije pravila neke skandale, kao što su svađe sa kolegama i slično. Svoj album Konkretno, je radila sa poznatim reperom Rastom, ta kojeg se na kraju udala. Dobila je veliki broj osuda, jer su svi mislili da su oni 2 različita svijeta. Dobili su kćerku Taru, ali su se oni nakon nekog vremena razišli. Ana je tokom trudnoće dobila mnogo kilograma, i tu je ponovo naišla na osudu, i povukla se sa scene.

Tokom pandemije, gostovala je u AmiG šou gdje se vidjela njena velika promjena. Mnogo je smršala te je ispričala svoju dijetu. Svaki dan bi za doručak pojela 2 jajeta i jedan paradajz, za ručak supa od brokula, zelje sa ribom, losos i špinat, a za večeru jogurt ili neko voće. Također, redovno je trenirala i dosta se posvetila sebi.

Preporučujemo