SMIJEH DO SUZA- Brenina kućna pomoćnica postala HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA- Evo šta je sada poručila, KAKO DA SE RIJEŠIMO KORONIJE (VIDEO)

0
STARS, Zvezde Granda specijal. Na slici Lepa Brena foto Ana Paunkovic

Zna se da je Lepa Brena tradicionalna žena i da veoma drži do svih vjerskih praznika, kako pravoslavnih, tako i svih drugih vjera, pa je tako i ovoga puta se u njenom domu Badnje veče i Božić proslavili na pravi tradicionalni način. Ipak, opet je pravi hit na društvenim mrežama postala njena kućna pomoćnica, a već je to bila u nekoliko navrata kada ju je Viktor tajno snimao u nekim njenim poslovima i sve to objavljivao na društvenim mrežama. On je nedavno pokazao kako njegova kućna pomoćnica privlaći metal poput nekog magneta,  a to je oduševilo mnoge korisnike društvenih mreža. Ovoga puta je spremačica objavila video na svom profilu u kojemu je čestitala praznike svim svojim prijateljima

Ona je sve nasmijala kada je spomenula “koroniju”, misleći na koronu, te je u poruci rekla i ovo: ” Ova 2021. godina biće sretna, biće najbolja godina koja postoji u cijelom svijetu. Neće biti koronije, neće biti ništa loše. Samo da se ljudi vole, da pojedu neko parče ‘leba, da ćute i da uživaju” – rekla je ona. Podsjećanja radi, kućna pomoćnica Lepe Brene je postala hit na društvenim mrežama ne tako davno kada je dala savjet ljudima kako da se bore sa pandemijom, a tada je rekla sljedeće:

” Jedi ljuto, jedi bijeli luk, prži paprike sa bijelim lukom non-stop. Popij neku rakiju. Ispari, ubij koroniju i nema koronija poslije. I radi, a ne ti sjedi i čekaj koroniju i poludi. Onda upadneš u depresiju, jao korona! Radi, pjevaj, čisti, radi nešto i ćao, arivederči, nema korone, nema ništa” – kaže žena.

Video možete da pogledate OVDJE

 

Preporučujemo