SLUŽBENO! Ima papir iz Laze Lazarević bolnice… Miljani tražili dodatnih 900 evra da PONIŠTE NALAZ! (FOTO)

0

Miljana Kulić je svakaako najveća “dvorska luda”, koja se pojavila u rijaliti programima u poslednjih 10 godina., Mnogi su mislili da glumi ludilo pred TV ekranima, međutim, poznati srpski pevač Darko Lazić može vam potvrditi da je ona luda načisto 100%. Pre nego što se pojavila u rijalitiju Zadruga, ona je proganjala Darka Lazića kada je izašao iz Zvezdi Granda. 

Spavaala mu je ispred kuće, a on je nakon izvesnog vremenna bio prinuđen da digne i veliku ogradu, jer više nije bilo efekta da je uopšte prijavljuje u policiju. Nasrtala je na njega, i pratila ga u stopu, toliko puta se zbog toga pojavila u medijima, tako da je postala najpoznatija “pratiteljica” slavnih osoba u Srbiji, što je na zapadu itekako popularna stvar. 

Tako ju je primetio i Željko Mitrović, koji joj je dao poziv u Zadrugu, a ostalo je istorija, Kojoj normalnoj ženi bi palo na pamet da zatrudni i rodi dete pred TV kamerama? To je ona i uradila, pa je rođen mali Željko koji je dobio ime po Mitroviću vlasnika Pinka, koji je ujedno i kum malom detetu. Mali Željko je postao i prva rijaliti beba, a koliko je dete nesretno pokazuje podatak da odrasta pored bake i 2 sestre. 

Mnogi su ubeđeni da je Miljana Kulić luda žena, a sinoć je pred TV kamerama na Pinku se izdala da je bila na čistoj proveri u Lazi Lzzareviću gde su potvrdili da je sve u redu sa njom, a kada je sve htela da potvrdi u jednoj stranoj klinici, tamo su joj tražili 90o evra, da joj izdaju nalaz da je sve u redu sa njom. 

Preporučujemo