SLOMIO JOJ SRCE I OŽENIO DRUGU: Ovaj bogati biznismen je bio velika ljubav Katarine Radivojević! – Korak ih delio od braka, a onda im je ONA pomrsila konce! (FOTO)

0

Katarina Radivojević ke po mnogima jedna od najtalentovanijih glumica u Srbiji a svojim izgledom i ljepotom oduzima dah posebno muškom dijelu publike i svojom pojavom plijeni gdje god da se pojavi. Ima neku vanvremensku ljepotu i mnoge podsjeća na holivudske ljepotice iz pedesetih i šezdesetih godina a opet je izuzetno savremena i moderna.

Iako u poslovnom životu postiže mnogo uspjeha kada je u pitanju njen privatni, odnosno ljubavni život tu su stvari puno drugačije i čini see da baš nema sreće sa svojim izabranicima. Poznato je da je bila u vezi sa sinom pjevača narodne muzike Dragana Kojića Kebe, Igorom koji je ostavio da bi se ubrzo oženio hrvatskom pop pjevačicom Severinom koja je od njega starija 14 godeina ali se i taj brak u međuvremenu raspao.

Međutim on nije prvi muškarac u Kaćinom životu koji  je ostavio zbog druge žene. Ona je naime bila u ozbiljnoj vezi i sa biznismenom Vidojem Ristovićem a tada se pričalo da se on upravo zbog glumice razveo i od svoje supruge sa kojom ima i dijete. Katarina i on su bili zajedno jedno vrijeme a onda je uslijedio krah veze i to opet čini se zbog jedne fatalne hrvatice.

Vidoje je upoznao voditeljicu Nikolinu Pišek i vrlo brzo je zaprosio i vjenčao se sa njom. Njihovo vjenčanje je održano u Monaku i koštalo je oko pola miliona eura a par je ubrzo nakon toga dobio i kćerkicu Unu koja je kako kažu kruna njihove ljubavi. S druge strane nije poznato da li je Katarina u vezi sa nekim novim muškarcem jer se u javnosti uglavnom pojavljuje sama ili okružena prijateljima i  kolegama.

Preporučujemo