“SLOBODA MIĆALOVIĆ U ZVEZDAMA GRANDA”, POGLEDAJTE SLIKE IZ BEKSTEJDŽA: Ova žena je došla da podrži brata, 1 detalj svima para oči (FOTO)

0

25. godišnji Žarko Madžić je raspametio žene nastupom u Zvezdama Granda, s obzirom da je na scenu izašao kao nabildani Tarzan, ali njegova sestra koja se nalazila u prostoriji za podršku, na svim društvenim mrežama mu je ukrala šou.

Dakle, Žarko je u Grandov studio kao podršku doveo sestra, a lijepa djevojla se nalazila kod Voje Nedeljkovića, gdje dolazi svako ko je podrška kandidatu koji nastupa.

I sve bi bilo sasvim uobičajeno da poslije emitovanja emisije korisnici društvenih mreža nisu primjetili koliko ova djevojka liči na proslavljenu glumicu Slobodu Mićalović.

“Gdje si Bobo, zašto se kriješ iza maske?”, “Da li je klon Slobode Mićalović”, “Ja mislim da je Boba vatreni fan Zvezda Granda, ali da to krije, zbog toga maska (smeh)”, “Sloboda došla na snimanje, pa se krije pod maskom da je ne smaraju svi fanovi”, “Ova djevojka je preslikana Sloboda Mićalović”, “Bobo, nađosmo ti sestru, eno je kod Saše Popovića u studiju”, “Ljudi, šta će Sloboda Mićalović u Zvezdama Granda?”, samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Preporučujemo