Tokom večeri između nedelje i ponedeljka, Sloba Radanović i reper Stefan Đurić Rasta naišli su na pravu iskušenje tokom leta iz Dizeldorfa za Beograd. Kako je prenela regionalna štampa, oni su se ukrcali na poslednji let iz nemačke metropole za Beograd. Međutim, zbog jake oluje koja je u nedjelju poharala ovo područje, bili su primorani da izvrše neplanirano sletanje u Budimpeštu.

Avion je bio prepun putnika, uključujući brojne muzičare koji su se upravo vratili sa nastupa u inostranstvu. U početku je sve teklo glatko, ali su tokom letenja iznad Mađarske počele da se javljaju intenzivne turbulencije. Ceo avion se snažno treso, a predmeti su padali na putnike. Na kraju je pilot zatražio odobrenje za prinudno sletanje, kako je ispričao jedan od putnika.

Tokom oluje, naš avion je kružio iznad Budimpešte, i uprkos turbulencijama, izgleda da niko nije mario. Međutim, kada je pilot objavio da smo dobili dozvolu da sletimo i da ćemo uskoro biti na pisti, začuo se zajednički uzdah olakšanja. Svi, pa i Rasta i Sloba, bili su vidno uplašeni. Svi smo sa nestrpljenjem iščekivali osećaj čvrstog tla pod nogama. Izvor zaključuje priču napominjući da su strah dijelili svi.

Daljnjom istragom otkriveno je da su putnici bili nasukani na pisti unutar aviona duže od jednog sata. Kako bi se potkrijepile otkrivene tvrdnje, poziv je upućen Rasti, koji je potvrdio tačnost informacija. Stefan je uz osmeh ispričao nezaboravno iskustvo sletanja u Budimpeštu prethodne noći i dolaska u Beograd rano ujutro kombijem. Pevač je nedavno bio dosta medijski propraćen, a javnost je pokazivala veliko interesovanje za njegov lični život, posebno za vezu sa Anom Nikolić.

Preporučujemo