Novo

Slikale su se u avionu, ali kada su pogledale fotografiju samo su se sledile od straha: Nešto ih je sve vrijeme proganjalo: Zastrašujuće!

Ima mnogo osoba koje vjeruju da postoje neke nadnaravne stvari koje su povezane sa nekim višim silama, i koje ne mogu da budu objašnjene na racionalni ili naučni način.

Postoje mnogi koji misle da pored Boga postoje još neke više sile koje utiču na naše živote. Smatraju da se u našim životima sve dešava sa razlogom i da je to sve dio nekog velikog plana. Mnogi od nas su imali neke situacije, ili neki događaj za koji nisu imali objašnjenja, oni nam nekada pokazuju koliko život može da bude čudan i misteriozan.

Život može da bude pun raznih iznenađenja za koja nekada nemamo adekvatna objašnjenja. Djevojka o kojoj pišemo se zove Šeron Hak i ona je zajedno sa svoje dvije prijateljice uslikala sliku u avionu prije poletanja, i to nije ništa neobično jer to rade mnogi danas. Na slici možemo vidjeti da su one nasmijane i opuštene.

Međutim na slici je bilo nešto neobično, i to je primjetila jedna od njih, kada je gledala sliku koju su napravili par godina ranije i nakon toga je ostala u šoku. Na slici se nalazila ista osoba kada su se slikale prije nekoliko godina. One su se u avionu slikale zajedno prije nekoliko godina ranije. Išle su na odmor kao i ovaj put, a na slici je bila ista osoba koja je bila i na prvoj slici. Na slici se vidi njegova smeđa kosa i oči i vidi se kako se smije iza njih. Još jedan zanimljivost jeste ta što su na obje slike išle na isto mjesto za odmor.

Oglasi – Advertisement