Slika govori više od 1000 reči: Evo s kim je Duško, umesto sa ženom Jelenom, došao na svadbu Terzićeve rođake! (FOTO)

0

Na javnoj sceni u Srbiji je sasvim sigurno najpoznatiji par onaj koji čine pjevačica Jelena Karleuša i njen suprug poznati fudbaler Duško Tošić koji su u braku već 14 godina i unatoč krizama koje su imali tokom godina i činjenici da ih mediji svako malo razvode oni  su i dalje skupa.

Kada je za Božić Jelena prijavila muža policiji za nasilje u porodici o tome je brujala cijela regija i svi su bili ubijeđeni da je došao kraj njihovoj ljubavi ali sudeći po nekim fotografijama koje objavljuju Duško opet živi u njihovoj porodičnoj vili na Dedinju. On se i inače jako rijetko u javnosti oglašavao o svojoj supruzi tokom godina a ovaj put je i ona izabrala da šuti o svemu tako da je javnosti ostalo samo da nagađa šta se dešava u njihovom braku.

Nakon što je Duško objavio na Instagramu fotku iz dvorišta koja je nastala na mjestu na kojem i njegova supruga obožava da pozira komentari se samo nižu i svi mu udjeljuju komplimente zbog njegoovg stajlinga ali i dijele radost što je ponovo sa Jelenom. Duško se vratio u Beograd i na svadbi bratanice Zvezdana Terzića se pojavio savršeno obučen i elegantan kao i uvijek i mnogi smatraju da je upravo njegova supruga ta koja je uticala na njega kada je moda u pitanju.

Duško se opet pojavio bez nje jer je ona imala zakazane nastupe ali se on dobro proveo u društvu svojih prijatelja  iz svijeta fudbala a zabilježeno je da je na vjenčanje stigao sam.

Preporučujemo