Novo

Skriveno blago: Mačak grebao po zidu i pronašao nešto što je vlasnike ostavilo bez teksta: Pogledajte o čemu se radi!

Djevojka po imenu Ceejae Jackman koja dolazi iz Casa Grande u Arizoni nije joj nikako bilo drago kada je njezin mačak Zipper počeo grebati tapetu u dodatnoj spavaćoj sobi.

Kako kaže njen mačak Zipper je to radio svakodnevno, a ona ga nikako nije mogla skloniti od toga. Međutim, nakon nekog vremena, nakon što je vidjela šta se ustvari nalazi na zidu, ugodno se iznenadila i to uopšte nije očekiala. Iza tapete koja je trenutno bila na zidu skrivao se divni mural koji pokriva skoro cijelu dodatnu spavaću sobu.

“Prosto me je oduševilo koliki mural”, rekla je Jackman za CNN.

Na jednom od zidova je naslikana statua Bude u nekom jezeru s planinama i oblacima u pozadini, a na drugom zidu se nalazi polje ispunjeno pagodama i s rozim oblacima na nebu. Kada je vidjela šta je Zipper počeo otkrivati, Ceejae je odmah pozvala svog sina Garreta da joj dođe pomoći maknuti ostatak tapete, ondje gdje mačak nije uspio izgrebati.

“Bio sam previše znatiželjan da bih joj dopustio da se ona sama zabavlja”, našalio se Garret, njen sin.

Za otprilike sedam dana uspjeli su maknuti sve tapete.

Ceejae u toj kući živi tek dvije godine i ne zna ko bi ustvari mogao biti autor murala, zbog toga je Garret sliku murala objavio na svom Facebook profilu u nadi da će ju vidjeti neko ko zna autora ili autoricu prelijepog murala. Ceejae definitivno planira zadržati ovaj prelijepi mural, koji je otkrio njen mačak Zipper.

https://www.facebook.com/garret.jackman/posts/3110946805623564

Oglasi – Advertisement