SKRIVALA SE GODINAMA OD JAVNOSTI! Đuričko čuva svoju privatnost a ženu pogotovo, jasno je zašto PRVI PUT USLIKANA!

0

Na našim prostorima postoji mnogo estradnih ličnosti, a dosta njih ne zna ili ne želi da čuva svoju privatnost usljed silne medijske pažnje koju dobijaju. Neki to sve iskorištavaju da bi pravili medijske skandale i tako još više pažnje i novca na sebe privukli, dok drugi paze šta rade da očuvaju mir.

Teško je balansirati između javnog i privatnog života, ali oni koji se posvete tome, mogu živjeti normalno i bez ogromnog stresa. Neki jednostavno ne mogu da izdrže sav taj pritisak kad su sve oči uprte u njih, zbog toga mnogi sebe dovedu do ludila ili se odaju nekoj ovisnosti. Od naših slavnih ličnosti, svoju privatnost iznimno dobro čuva glumac Nikola Đuričko. Za njega se zna da je već dugo u Americi sa suprugom i djecom, ali jako rijetko spominje svoj privatni život. Kaže da mu je ljepše sa suprugom nego bez nje i da mu je drago da je još uvijek ima kraj sebe.

Međutim, mnogi odavno pokušavaju da otkriju kako izgleda ta misteriozna Ljiljana koja se rijetko pojavljuje u javnosti, a koja je osvojila srce čuvenog glumca i rodila mu djecu Đorđa i Nađu. Upoznali su se 2002. godine na snimanju filma “Kordon” gdje je ona bila producent.

Dvije decenije zajedništva su ih samo još više zbližile, a u ovom članku vidite sigurno po prvi put čuvenu suprugu Nikole Đurička. Njih dvoje su zajedno na njegovom Instagram profilu gdje se na slikama vidi kako su došli na premijeru serije “Stranger Things” u gradu Njujorku i vidi se da im je super provod.

 

 

 

Preporučujemo