SKANDALOZAN SUKOB IZMEĐU MILIJA I BOSANCA: “Imaš damu ispred sebe, sram te bilo!” – Nije ga mogao više slušati pa odlučio da mu ODBRUSI! (VIDEO)

0

U novoj epizodi “Zvezde Granda” smo mogli vidjeti sukob između Dragana Stojkovića poznatog kao Bosanac i Aleksandra Milića Milija. Mili je bio nezadovoljan time što je njegova kandidatkinja, Elena Milenkovska, dobila samo 4 glasa od žirija dok je drugi takmičar dobio pet glasova.

Iako je kandidat pod brojem jedan bio vrlo loš, mogu čuti u tvom glasu da postoji nešto što producentu može doniejti makar jedan promil slave, koju on priželjkuje. Dao sam ti glas samo da vidim hoćeš li pokušati još jednom u sljedećem krugu, naravno ako sada prođeš. – izjavio je Bosanac za Elenu.

Članovi žirija su počeli komentarisati stajling drugog kandidata, te se Saša na to nadovezao:

Pa što se tiče Bosanca, on je još uvijek u kamenom dobu. Šta on zna, ti si pravi tu..

Kada biste vi znali koliko ne znate, lahko bi vam bilo – rekao je Bosanac.

Stojković misli da Mili nije proveo dovoljno vremena sa svojim kandidatom, te da nije znao nju pripremiti za nastup, na šta je Mili odgovorio:

Ama daj ne lupaj više! Djevojka je u potpunosti raznijela! Energija je predivna i u prvoj i u drugoj pjesmi, savršena je bila! – zaključuje Mili.

Prije svega, ti bi se Mili trebao upristojiti, ipak razgovaraš sa damom. Te mangupske fore sa ulice nećeš ovdje izvoditi. Nemoj biti nepristojan, imaš damu ispred sebe sa kojom pokušavaš razgovarati, sram nek te bude! – završio je Bosanac.

Preporučujemo