SKANDAL U GRANDU! Popović je ODMAH IZBACIO IZ EMISIJE! Kumila i preklinjala, gotovo je ZAUVEK!

0

Zvezde Granda su opet došle na mesto na kojem i trebaju da budu, jer sada opet svake subote imamo sjajno takmičenje, koje nam prođe za 5 minuta koliko bude zanimljivo. Ako tome dodamo i činjenicu da polako dolazimo do samog kraja takmičenja, a time i najbolji takmičari se bore za prvo mesto, onda možemo reći da imamo vrhunska 2 sata ove sjajne emisije. 

Žiri je i dalje tu,imamo njih 5 koji se sjajno nadopunjuju, i odlična su zabava za svakog gledaoca, a sami takmičari su bez greške, pa i nečudi što je sada pred njima sve teži i teži zadatak, jer je jako teško odobriti nekog takmičara za sledeći krug. Mentori daju sve od sebe da njihov kandidat bude što bolji i bolji iz emisije u emisiju. 

Jedan od takmičara koji je sigurno glavni favorit jeste i Isak Šabanović iz Crne Gore koji je nakon kiksa u prošloj emisiji, sinoć bukvalno sve oduvao a Bosnom behar probeharao, od Dine Merlina. Saša Popović je i dalje bog i batina za samo takmičenje, a za njega kruže priče da je i više nego strog, i da kod njega nema popravnog ispita. Sa druge strane kada potpišeš ugovor sa njim, tvoja karijer je u njegovim rukama i radiš faktički a crkavicu, dok veći deo kolača uzima Grand. 

Nadica Ademov je jedna od pevačica koja je napravila sjajnu karijeru, ali je uvek imala problema sa Sašom, jer je kasnila na snimanje. Onda ju je on treći puta izbacio sa snimanja, ali ga je nakon pola sata moljakanja i ubeđivanja ipak nagovorila da je vrati na binu. 

 

Preporučujemo