SKANDAL GODINE- Topalko je branio kćerku tokom SKANDALA sa oženjenim, a pjevač je ISTO VARAO svoju ženu- I TO BAŠ SA NJOM (FOTO)

0

Ovih dana se dosta pisalo o poznatom pjevaču Milanu Topaloviću Topalku, koji je došao u žižu javnosti nakon što su mediji objavili fotografijiu na kojoj se vidi da je nejgova kćerka Helena u emotivnoj vezi sa oženjenim čovjekom, a koji je inače muž naše poznate TV voditeljice, a an slici Helena na aerodromu leži tom muškarcu u krilu dok čekaju na svoj let. Topalko je tada stao u odbranu svoje kćerke, te uputio neke velike uvrede pojedinim novinarima, ali da stvar bude smješnija, i sam Topalko je varao svoju ženu, pa ni ne čudi ova njegova odbrana mezimice

Podsjećanja radi, Topalka su još 2015. godine povezivali sa Atinom Ferari, ali se on bio na neko vrijeme primirio, a kako se spelulisalo malo kasnije Topalko je krio svoju vezu sa takmičarkom Zvezda Granda, sa Lijanom Savić iz Novoga Sada. Izvor blizak pjevaču je otkrio da su se njih dvoje upoznali na jednoj privatnoj žurci u Beogradu, te da se od tada bukvalno ne razdvajaju.Topalko navodno svaki svoj slobodni trenutak provodi kod nje u stanu u Novom Sadu,a  i on pokušava, preko svojih veza da joj pomogne u njenoj karijeri, a izvor je otkrio i ove stvari:

” Iako se svim silama potrudio da sakrije novu aferu, svi znaju da je Topalko već mjesecima sa Lijanom. Oni su se upoznali sredinom maja i od tada su bukvalno nerazdvojni. Maltene cijela estrada zna za njih dvoje, ali se oni prave ludi što zbog Topalkove žene Vesne, što zbog Lijanine karijere koja je tek na početku. Topalko ju je i nagovorio da se takmiči u Zvezdama Granda i ona je imala vrlo zapažen nastup, ali nije dobila dovoljno glasova žirija za prolaz dalje. Ipak, ne odustaje i nada se da će se vratiti u baražu” 

Preporučujemo