Sjećate se Radašina? BIO NEUGLEDAN, A SAD FURA MODERNU RIZURU: Čekajte samo da ga vidite, PRAVI ŠMEKER – transformacija za nepovjerovati!

0

Mi sse u nastavku danaašnjeg članka malo vraćamo u prošlost, kada su rijaliti programi bili nešto toalno drugačije. Mogao si gledati samo na TV-u, dok danas jednu Zadrugu možemo gledati na više platformi, pa čak i u kafiću dok ispijamo kafu na mobitelu ili tabletu. On je bio rijaliti zvezda u Srbiji, a onda je potpuno nestao iz javnosti, i izgubio mu se svaki mogući trag.

Radiša Miljković Radašin, nikad priznati rođak Radoša Bajića iz sela Ljupten bio je učesnik rijaliti programa Veliki brat i Farma. Publika ga je zapamtila po specifičnom rečniku, pravednom stavu, kao i uzrečici “ću te patošem”, koja je postala kultna u jako kratkom vremenskom periodu. Uglavnom je bio favorit i publike i produkcije, lik voljen širom Srbije. Pre par dana ga je posetila i jedna TV ekipa iz Srbije, a danas Radašin izgleda totalnodrugačije nego pre 15 godina, kada smo ga gledali u Farmi. Vaša mišljenja o njemu?

Preporučujemo