SJEĆATE LI SE NJE? Prije 6 godina Nadal umalo nije izgubio meč jer ju je GUTAO POGLEDOM: Danas ne liči na sebe, udala se ima dvoje djece, EVO JE(FOTO)

0

U ovom tekstu ćemo malo, na neki način o sportu i malo ćemo se vratiti i u prošlost. Veoma je lijepo vidjeti kako neke osobe izgledaju danas, a nekada davno su bile tema u cijelome svijet. Zna se da na svakom teniskom meču imamo i sakupljače loptica, a nekada se radi o zaista prelijepim djevojkama koje zbog svoje ljepote budu u centru pažnje, a onda jednostavno nestanu i ne zna se skoro ništa o njima. Odrastu, rijetko koja od njih ostane u tenisu i počnu se baviti nekim drugim poslovima.

Tako je i ova naša junakinja napravila neke promjene u svome životu, ali je na neki način ostala u sportu, ali ne u tenisu Vjerujemo da se mnogi nje i sjećaju kada je prije nekih šest godina na jednom teniskom turniru privukla pažnju i Rafaela Nadala, a mnogi su se zapitali gdje je ona danas i čime se bavi. Njeno ime je Fernanda Maja Kareli, a sve se desilo 2014 godine, tada Nadal nije mogao da skine oči sa nje, i pomalo mu je  bilo i neugodno, a ni kamerman na turniru nije mogao da skine kameru sa ove prelijepe djevojke

Ona danas radi na televiziji, posao koji obožava. Televizija “Mix-FM” je mjesto na kojem ona radi, a emisija koju uređuje je “FX Esporte RIO”. Ona ujedno radi i kao spiker na Olimpijskom stadionu u Riju, na svim sportskim takmičenjima koji se održavaju na tom stadionu, udata je i ima dvoje djece, a prema njenim fotografijama sa društvenih mreža, da se primijetiti da je veliki navijač  Botafaga.

 

Preporučujemo