SJEĆATE LI SE JAGODINKE SIMONOVIĆ? NIJE JE BILO 20 GODINA: Sada se pojavila u jutarnjem programu i malo ko je prepoznao- EVO KAKO IZGLEDA (FOTO)

0

Poznatu glumicu Draganu Varagić ljudi iz regije najviše pamte po njenoj ulozi Jagodinke Simonović iz filma ”Varljivo ljeto 68”, a posljednjih nekoliko decenija se i nije pojavljivala u javnosti jer je živjela i radila dosta dugo van Srbije. Ovih dana ona je bila gošća u jutarnjem programu na televiziji, pa je govorila o svome životu u Kanadi, o novim projektima koje bi trebala da radi, te se dotakla i velike seksualne afere sa Mikom Aleksićem, pa je između ostalog rekla:

“Nije me bilo ovdje otprilike 20 godina, i nekako sam bila šokirana kada sam čula za to. Moja reakcija je bila pustite me da odrastem, pustite me da postanem ono što želim da budem, a to je, profesor. Povremeno sada radim u Kanadi. Povratak je uvijek puno lakši nego kada odlaziš u nepoznato”-

Dotakla se Dragana i ispovijesti mladih glumica Milene Radulović i Ive Ilinčić, te je svojim mlađim koleginicama pružila veliku podršku:

“Kada razgovaramo o mojim mlađim koleginicama Mileni i Ivi, govorim sa mnogo poštovanja i divljenja prema tome što su uradile i njihovoj potrebi da zaštite veliki broj drugih djevojaka. To je pravo herojski, meni je to jako potresno. Imaju moju punu podršku. U Kanadi su stvari uređene skroz drugačije. Sva pravila su u pravilima Unije i itekako su jasna. U principu su svi odnosi jako pojašnjeni tamo”. Dotakla se i uloge koja ju je na neki način obilježila, a to je Jagodinka Simonović, te je rekla da je to uloga koje se ne stidi, ali da bi sada sa ove distance razmislila da li bi prihvatila tako nešto

 

 

Preporučujemo