Sine, ZAŠTO MI TO RADIŠ? Potres u porodici Lepe Brene zbog Viktorove nove devojke, preoteo je od POZNATOG POLITIČARA! (FOTO)

0

Na estradnoj sceni u bivšoj državi je postojao veliki broj pjevača i pjevačica koji su imali sjajne karijere ali je posebnu popularnost uživala Lepa Brena koju su mediji prozvali i Brenom nacionale a obožavanje na koje je nailazila na svakom koraku se smatralo i svojevrsnim fenomenom.

Ona je tada bila poznata i van granica Jugoslavije i punila je stadione i u susjednim državama a i dan danas ima veliki broj fanova u Bugarskoj. Početkom devedestih godina ona se udala za Bobu Živojinovića koji je u to vrijeme bio najbolji srpski teniser i njih dvoje i danas važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni i zajedno su preko trideset godina. U braku su dobili dva sina Stefana i Viktora a sa njima je odrastao i Bobin si iz prvog braka Filip koji je oženio Breninu mlađu kolegicu Alekasandru Prijović Priju sa kojom ima i sina Aleksandra.

Stefan se u posljednje vrijeme udaljio od porodice i o njemu se jako malo zna a kada je u pitanju najmlađi Viktor on  često bude tema medija zbog svog ljubavog života. Viktor je naime u vrijeme pandemije korona virusa bio u vezi sa Sandrom koja je čak jedno vrijeme i živjela u vili Živojinovića ali su njih dvoje prekinuli a onda su ga mediji počeli povezivati sa poznatim mladim damama poput pjevačice Lene Čolak i glumice Milice Tomašević.

Ipak nakon što je sam Viktor na svom Instagramu obajvi fotografiju sa plaže na kojoj je u prisnom zagrljaju sa zanosnom brinetom počelo je da se šuška kako je ta djevojka u stvari bivša izabranica Draška Stanivukovića gradonačelnika Banja Luke, Kristina Beronja. Nijedno od njih dvoje nije potvrdilo da su u vezi a Brena je prema riječima jednog izvora pitala Viktora zašto im to radi misleći kako je vrlo često u medijima zbog svojih ljubavnih izbora.

Preporučujemo