Sin Vesne Radusinović RASKRINKAO očuha Milomira Marića, jednu stvar mu NE PRAŠTA! (FOTO)

0

Milomir Marić je jedan od najpoznatijih voditelja u Srbiji koji godinama radi na TV Hepi i poznat je po tome što u svoju emisiju poziva kontroverzne goste koji znaju svojim izjavama šokirati javnost a po istim je i sam Marić poznat. Kada je u pitanju njegov privatni život godinama već ima vezu sa književnicom Vesnom Radusinović iako nikada nisu zvanično potpisali papir žive kao da su u braku jer smatraju da to ne bi ništa promijenilo između njih.

Vesna i Milomir su se prvi put upoznali kada je ona imala samo 15 godina ali je njihova ljubav počela mnogo kasnije kada je ona nakon svog razvoda sa sinom došla da živi u Beograd. Tada su slučajno počeli da rade na jednom zajedničkom projektu i shvatili su da privlače jedno drugo i tako je krenula njihova veza koja traje i dan danas.

Vedran Tuzlić njen sin od malih nogu živi sa Milomirom i smatra ga svojim ocem i sam ne voli puno da se pojavljuje u javnosti ali ga zato njegova majka često pominje u intervjuima koje daje. Ona nikada nije krila da Vedran sa Milomirom ima divan odnos ali i da postoji jenda stvar koju mu zamjera a to je nepoznavanje savremene tehnologije.

Ona je istakla i da su njen sin i njen izabranik dosta slični posebno po pitanju ironije i cinizma i da obojica imaju isti pogled koji ljudima govori Zaobiđite me umjetnici ja sam Vodolija čovjek novog milenijuma. Vesna je istakla da je od malih nogu Vedran odlučio da vaspitava on njih umjesto obrnuto te da je taj eksperiment koji u svakom slučaju nije svakidašnji, uspio.

Preporučujemo