Showbizz

Sin Snežane Đurišić poslije 3 mjeseca izašao iz zatvora: Pjevačica progovorila i otkrila cijelu istinu!

Marko Gvozdenović, sin Snežane Đurišić izašao je iz zatvora nakon što je tri mjeseca proveo iza rešetaka zbog sumnje da je opljačkao porodičnu kuću u Jajinicima, a i pored toga prijetio je majci.

On danas živi potpuno normalan život, i to nam je Snežana otkrila.

– Sin je na slobodi, ima svoj posao, ima svoj stan, živi svoj život onako kako treba. Za sada je sve okej, hvala dragom Bogu! – rekla je pjevačica.

Poznata pjevačica kaže da ne može biti u lošim odnosima sa svojim sinom, ali da su imali faze u kojima su bili ljuti jedno na drugo.

– Majka i sin ne mogu da budu u lošim odnosima. Ne želim da sa svojim sinom pričam putem medija jer imamo odličnu komunikaciju… Ono što vi mladi treba da znate, da majka i djeca ne mogu da budu u lošim odnosima. Svaki trenutak koji možda liči na to je trenutna faza, ljuti, ne ljuti, i tako dalje – rekla nam je pjevačica.

Snežana je rođena 6. juna 1959. godine u Gonjem Milanovcu, srpska je pjevačica narodne muzike. Prvu ploču snimila je davne 1969. godine, tada joj je bilo samo deset godina. Glazbeni krugovi smatraju je jednom od najtalentiranijih i najboljih pjevačica narodne glazbe u Srbiji, a tokom karijere od obožavatelja i publike dobila je epitet “kraljica narodne muzike”.

Snimila je preko četrdeset nosača zvuka i otpjevala istaknute hitove: Imena mi mog, Kuće male, Odakle si, sele, Srna, Kleo se, kleo, Pričaj mi, pričaj, Učiniću sve, Lepi moj, Isplači se, Između mene i tebe, tama, Kiše, Noć se sprema, Mala soba tri sa tri, Sve je prošlo među nama…

 

 

 

Oglasi – Advertisement