Sin od Balaševića se po prvi put nakon očeve smrti, oglasio na društvenim mrežama, objavio do sada NEVIĐENU FOTOGRAFIJU!

0

Sin pokojnog Đorđeta Balaševića, 27-godišnji Aleksa je na svom proflu podijelio objavu koja je posvećena njegovom legendarnom ocu te time raznježio pratitelje.

Kada si ti u pitanju, nema ni tuge ni žalost, samo sreća i vječnost. Jednostavno tako. – napisao je Aleksa u opisu objave. Na fotografiji se može vidjeti Olja i Đorđe kako poziraju sa svojim sinom dok su svi odjeveni u identične majce njegovog projekta “Megdan”.

Ne znam da li vam to znači, ali nama ostaje samo da se volimo, a i vas kao njegovo najveće blago. Blago vama koji ste njegovi i dijelili sa njim sve, to je baš sreća!”

“Volim vas”, “Jedino je ljubav neosporna”, “Imaš razloga za ponos!”. – glasilo je mnogo komentara koje je dobio nakon objave.

U jednom od intervjua, Aleks je progovorio o Đoletovoj i Oljinoj ljubavi.

Danas je lako biti poznat, ali ja nisam samo dijete poznatih roditelja nego dijete velikih ljudi. Jedne umjetničke dinastije i Globalnih autoriteta. Je li to olakšavajuća ili otežavajuća okolnost? DOđe ti isto, kao kod svakog dijeteta, normalnog i ispravnog – izjavio je tada.

Pored Aleksinog uspješnog organizovanja MMA borbi, on je također zaljubljen u svoju zaručnicu Nikolinu koju voli više od svega.

 

Preporučujemo