Sin Milana Kalinića uznemirio majku i oca: Porodični problemi ne mogu se više kriti (FOTO)

0

Bračni par Sandra i Milan Kalinić uprkos svoj slavi i novcu, nastoje da žive normalnim životima. Njihovu porodicu čine njih dvoje i dvoje predivne djece, koji odrastaju daleko od očiju javnosti, s obzirom da im je otac poznati glumac i tv voditelj. Milanova i Sandrina ljubav važi za jednu od najiskrenijih i najljepših na našoj javnoj sceni.

Milan je više puta isticao kvalitete svoje supruge, te je zadovoljan što je izabrao dobru majku svojoj djeci. Njihov sin važi za lijepo vaspitanog dječaka koji je odličak učenik u školi. U svakom njegovom ponašanju i ophođenju, mogu se primjetiti lijepi maniri koje su mu roditelji Sandra i Milan usadili. Dječak je u tinejdžerskim godinama i periodu puberteta, kada ih najviše stvari mogu pogoditi i kada se dosta mijenjaju. Njegovo ime je Vuk Kalinić, a to koliko su njegovi roditelji ponosni na njega uopšte nije tajna.

Oni se trude da svakodnevno svojoj djeci pokažu koliko vrijede i koliko su ponosni na njih po pitanju svega. On je jako mlad i nije medijska ličnost, ali je jednom prilikom dao izjave koje su bile mnogo zanimljive da ih je glumac i voditelj javno podijelio. Gostovao je u emisiji ‘’Ako progovorim’’ te je javno otkrio razgovor sa svojim sinom, koji je bio i više nego zanimljiv. Vuk je Milanu otkrio kako sa svojim prijateljima gleda filmove koji su namijenjeni za odrasle.

Jednom prilikom, kada je Milan otišao po sina na trening, Vuk mu je priznao ovo. Rekao mu je da je sa prijateljem gledao film za odrasle, na šta je Milan ravnodušno rekao dobro. Vuk se začudio što je njegov tata tako reagovao, te mu je rekao ali tata znaš šta se u tim filmovima radi, a Milan mu je rekao da zna vrlo dobro. Na kraju je sin priznao da mu se svidio film, te se Milan našalio i rekao da se svim muškarcima ali i ženama sviđaju ti filmovi.