SIGURNO SE SJEĆATE LEGENDARNE “NESAM ŠKOLOVALA”- Ostati ćete bez teksta kad vidite kako Đeljana danas izgleda, A TEK ČIME SE BAVI, auu (VIDEO/FOTO)

0

Na internetu danas zaista možemo da nađemo baš sve i svašta, što starije generacije još uvijek, barem većina njih, ne mogu da razumiju, dok opet mlađe generacije ne mogu da shvate kako su njihovi roditelji, babe i djedovi uopšte mogli da žive bez interneta i bez društvenih mreža. Tu se i vidi koliki je generacijski jaz danas u društvu, te kako naša omladina odrasta u jednom okruženju za koje se nikako ne može reći da je dobro. Ipak, vremena su drugačija, tehnologija je mnogo uznapredovala, pa su se i mnoge društvene i životne norme promijenile, mada je sve više i onih stariji koji se lagano prilagođavaju svemu tome

Starije generacije se najviše vole služiti Youtubom, na kojem ima mnogo video snimaka koji su vezani uz hranu i na kojima mogu pronaći mnoge recepte, a ima tu i mnogo drugih korisnih stvari koje se mogu koristiti u domaćinstvu, a stariji vole i da gledaju smiješna videa, koja često i dijele sa svojim prijateljima i sa porodicom. Tako je i ovaj video u kojem jedna Romkinja priča o životu, a koji nije smiješan sam po sebi, ipak nasmijao veliki dio Srbije, jer je ta Romkinja na pitanje novinara koja su joj djeca razred u školi, samo odgovorila ”Nesum školovala”.

Nažalost, ovo je postalo pravi hit na internetu, posebno zbog načina na koji je ova žena rekla da joj djeca ne idu u školu, ali je nakon toga i obećala da će da promijeni nešto po tom pitanju. Ovih dana su novinari odlučili da posjete ovu gospođu ponovo te da provjere da li se šta kod nje u međuvremenu promijenilo i da li je ispunila što je obećala. Pa su saznali da mala Đelijana, koja je imala samo osam godina kada su je prvi puta snimali sada je odrasla djevojčica, koja ima 15 godina i koja sada redovno ide u školu i kako kaže, zadovoljna je kako joj sve to ide.

 

 

Preporučujemo