SEVERINA SE OBRUŠILA PO JOKSIMOVIĆEVOJ ŽENI ZBOG OBJAVE NAGIH SLIKA: “Naša djeca su se igrala zajedno, družili smo se..” – EVO ZBOG ČEGA JOJ SE OSVEĆUJE!

0

Poznata pjevačica Severina Kojić gostovala je tokom vikenda u emisiji “150 minuta”, na srpskoj Prvoj televiziji, gdje je sa voditeljicom Marijom Kilibardom razgovarala o kampaniji protiv govora mržnje “Hejt, Sloveni”, koju je nedavno snimila zajedno sa svojim kolegama..

U jednom momentu, Severina je oplela na voditeljicinu kolegicu Jovanu Joksimović koja je 2018. godine u jutarnjem programu objavila njene nage fotografije.

– Imala sam neugodnosti sa vašom televizijom, gdje je voditeljica u jutarnjem programu pustila moje nage fotografije, koje su hakirane sa mog telefona. Naša djeca su se zajedno igrala, poznajem i njezinog muža koji je pjevač. Jednom prilikom sam mu pisala čak i repertoar za koncert. Dakle, njihovo dijete i moje dijete su se zajedno igrali, dok smo se mi zajedno družili kao prijatelji, ali nevezano sad za to, takve stvari se jednostavno ne rade. Mislim pustila je to u javnost u jutarnjim satima, pa to je bilo strašno.. – izjavila je Severina.

Zatim ju je voditeljica upitala da li se ona nakon tog incidenta čula sa Jovanom, ali pjevačica je to negirala.

Jovana međutim ovo nije htjela komentarisati nakon poziva medija, samo se zahvalila na pozivu.

Preporučujemo