SESTRA MILJANE KULIĆ DOŽIVELA SAOBRAĆAJNU NESREĆU: Završila u bolnici u Nišu, evo kakve povrede je zadobila! NOVI ŠOK ZA KULIĆE!

0

Posljednjih nekoliko dana svi mediji u Srbiji pišu o zdravstvenom stanju rijaliti učesnice Miljane Kulić koje se iskomplikovalo nakon što je išla na operaciju smanjenja želuca na jednoj privatnoj klinici u Turskoj.

Miljana koj aje poznata po svom skandaloznom ponašanju i koja je jedina učesnica rijalitija na ovim prostorima koja je u takmičarskoj kući ostala u drugom stanju i rodila dijete je nakon izlaska iz pete sezone Zadruge u kojoj je bila kratko odlučila da se sa viškom kilograma izbori tako što će se podvrći operaciji na želucu što su  uradile još neke poznate ličnosti u Srbiji poput Ane Nikolić i Darka Lazića.

Međutim po povratku u Srbiju nije se osjećala dobro i kada se javila u bolnicu hitno je operisana i kako je njen otac rekao za medije izgubila je dvije i po litre krvi i odstranjena joj je slezena. Nakon operacije stanje joj se dodatno pogoršalo pa je iz bolnice u Nišu prebačena u klinički centar u Beogradu gdje su doktori nakon velike borbe uspjeli da je stabilizuju. Uz nju je cijela njena porodica a sada je stigla vijest da je Miljanina sestra Ana imala rano jutrros saobraćajnu nesreću kada se vraćala iz Beograda u Niš.

Sve se desilo oko tri sata ujutro a na svu sreću Ana je prošla samo sa lakšim ozljedama i u bolnicu u Nišu je stigla sama. Nakon što je pregledana otpuštena je kući jer nije bilo potrebe za njenim zadržavanjem u bolnici kako je rečeno iz ovog kliničkog centra. Porodica ovih dana stvarno prolazi teške trenutke i ovo je bio samo još jedan udarac za roditelje.