“ŠEŠELJU, SVINJO, ČEKAM TE SA PIŠTOLJEM”: Čanak poludio u emisiji uživo- Dao ŠOKANTNE IZJAVE KAO NIKADA PRIJE- VAUUU (FOTO)

0

Poznati političar iz Srbije, Nenad Čanak, inače lides Lige sodijaldemokrata Vojvodine je na brutalan način psovao i vrijeđao lidera srpski Radikala Vojislava Šešelja, te ga je još i izazvao na dvoboj, i to pištoljima.  Šešelj je dan prije imao ispade u emisji Ćirilica nakon kojih je Čedomir Jovanović napustio emisiju. Čanak je dan kasnije ispričao kako je Šešelj, kada su se njih dvojica našli oči u oči stavio tjelohranitelja ispred sebe, te mu je spominjao majku, pa je nakon toga počeo da prijeti i da viče

“E pa Vojislave Šešelju svinjo jedna zločinče najobičniji, čekam te gdje hoćeš i kad hoćeš sa pištoljem ponesi tvoj koji si potezao na studente da te vidim da riješimo to jednom zauvijek”, bijesno je rekao Čanak u studiju Jutarnjeg programa na televiziji Happy kod Milomira Marića. Prije toga je Marić pričao o akademskim uspjesima Vojislava Šešelja, a na Marićev komentar  da je on bio najbolji doktoru u bivšoj Jugoslaviji Čanak je rekao: “Kako je on doktorirao? Zato što je trebalo iz neke selendre da izvuku nekoga ko će da bude doktor nauka da komunisti pokažu kako su vertikalni proboji mogući. eto to je Šešeljev doktorat. Šta me tu maltretiraju sa tim Šešeljevim doktoratom. šta to on zna?”

Mariće je nakon toga nastavio da provocira Čanka sa pitanjima da li je Šešelj pametniji od njega, na šta je Čanak veoma oštro odgovorio: “On je zvijer koja je zbog svojih seksualnih frustracija, zbog toga što je poludio došao da se sprda sa ovom zemljom i sa ovim narodom.”

Preporučujemo