ŠEŠELJ PONOVO TRESE SRBIJOM! “Koja Ana Brnabić? NE ZNA ONA ŠTA JE MUŠKO! Neka dođe starcu, pa kada OSJETI ONO ŠTO JA IMAM među nogama, promijeniti će mišljenje..”

0

Za Vojislava Šešelja se uvijek znalo da je on političar koji nikada nije imao dlake na jeziku i da je govorio sve što je mislio, bez obzira na posljedice, te da je veoma često na udaru javnosti zbog nacionalističkih i fašističkih izjava. Zato ga mnogi i imaju na zubu, mada on i dalje ima svoje radikalne sljedbenike, ali je istina da je njih svake godine sve manje. On je bio poznat i po zagovaranju ratova na ovim prostorima i jedan kao najveći širitelj mržnje među narodima na Balkanu. Zbog takvog svoga djelovanja je završio i na sudu u Hagu, gdje je na kraju i osuđen. Odslužio je svoju kaznu, vodi se kao  osuđeni ratni zločinac, ali kod njega nema ni trunke kajanja za sve to, već se on još i ponosi time i ističe kada je god to moguće. Nakon Haga se vratio Srbiju, i dalje je veoma politički aktivan, te i dalje u javnosti širi govor mržnje kada je god to moguće, a veoma je često gost u nekim TV emisijama.

Pa se tako još uvijek sjećamo njegovih prepucavanja sa nekadašnjom predsjednicom Hrvatske Kolindom Grabar Kitarović, kada je prozivao njeno porijeklo, te  je pokušao da dokaže da je ona Srpkinja koja se stidi svoga porijekla. On se uvijek hvalio da je odgojen na patrijarhalan, odnosno na konzervativan način i zato on ne shvata današnje trendove i modu, pa tako baš i ne simpatiše premijerku Srbije Anu Brnabić i njen lik i dijelo, a prije par dana je upitan da ocijeni njen dosadašnji rad

Na veliko iznenađenje mnogih on je rekao da je u principu zadovoljan njenim radom, ali nikako i sa njenim političkim opredjeljenjem, a posebno kada je njena seksualna orijentacija u pitanju. Dodao je i da je Brnabićka imala iskustva sa muškarcima kao što je on, da nikada ne bi bila lezbijke, te da bi joj bio dovoljan jedan dan u krevetu sa njim i da bi joj sve bilo jasno.

 

 

 

Preporučujemo