Šešelj pokazao KOMPROMITIRAJUĆE slike Vladike Grigorija! Svi ZANIJEMILI kada je lider radikala pustio i snimak- Dječaci, djevojčice…(VIDEO)

0

Kontroverzni političar iz Srbije Vojislav Šešelj je uvijek bio poznat po tome da nikada nije imao dlake na jeziku i da je često bio na meti kritika javnosti, kako u Srbiji, tako i u regiji zbog svojih nacionalističkih , fašističkih i ratnohuškačkih izjava, koje su ga dovodile u probleme, zbog kojih se on nije previše zabrinjavao. Zato ima i mnogo neprijatelja, ali i sljedbenika, kojih je ipak svakim danom sve manje. On se smatra jednim od ideologa Velike Srbije iz devedesetih godina u vrijeme rata na ovim prostorima i zbog svoga angažmana u tom periodu on je i osuđen u Hagu na Međunarodnom sudu za ratne zločine, a njegove izjave na suđenju u Hagu su i dalje među gledanijima na društvenim mrežama i na Youtubu. Nakon što je pušten iz zatvora, on je opet nastavio po starom, i provocira i sije mržnju gdje god i koga god stigne.

Nije mu problem sa bilo kime ući u verbalni duel, pa iz tog razloga je veoma često gost na raznim televizijama i na raznim TV emisijama.“Durak mali” je ime njegove organizacije koja je zadužena za raskrinkavanje, a sada je Šešelju fokus najveći na Pravoslavnoj crkvi, a posebno na vladiki Grigorija, koji je u više navrata osumnjičen da je bio u vezama sa raznim poznatim i nepoznatim ženama

Pa je tako u nekim svojim vezama vezanim uz vladiku spominjan i jedna TV voditeljica čiji se suprug navodno ubio kada je saznao za aferu svoje žene,  a spominjala se i glumica Katarina Radivojević da je imala nešto sa vladikom. Tako je u emisiji Šešelj pokazao i neke fotografije koje potvrđuju njegove riječi. A kako je to izgledalo uvjerite se i sami:

 

 

Preporučujemo