Showbizz

Seka Aleksić konačno pokazala majku Ibrimu: Evo kako ona izgleda: Pomaže Seku u trudnoći, od nje je naslijedila ljepotu!

Poznata folk pjevačica Seka Aleksić vrlo rijetko prikazuje članove porodice u javnosti, zbog toga mnogi ne znaju kako izgledaju njen roditelji.

Seka Aleksić se smatra jednom od najljepših žena na domaćoj muzičkoj sceni, a mnogi kažu da je ljepotu naslijedila od svoje majke Ibrime.

Seka je veoma vezana za majku, a ona je često posjećuje. U posljednih par godina, njena majka Ibrima se najviše veseli trenucima koje ima s unukom Jakovom.

O tome svjedoči i fotografija koju je pjevčica uslikala malo nakon rođenja svog prvog sina, na kojoj njena mama drži unuka u naručju.

Ono što ju je naučila majka jeste da uvijek bude humana i da pomaže ljudima, tako da one zajedno često učestvuju u humanitarnim akcijama.

Pjevačica je često isticala u javnosti da je teško živjela u djetinjstvu jer je odrasla u velikom siromaštvu, ali da se u to vrijeme njena majka borila da joj pruži što više je mogla, a sada Seka na sve načine pokušava spriječiti da joj majka ni u čemu ne manjka.

– Vrlo mlada, počela sam nastupati kako bih pomogla svojoj majci da se izvuče iz teškog života u koji smo propadali zbog rata. Ona i moj brat išli su na svaki moj nastup, a ja sam imala sreću da uvijek imam muzičare koji se brinu o meni kao o svom najrođenijem. Tada su bili pijani gosti i nasilnici, kao i danas, ali moji najmiliji bili su sa mnom i čuvali me “, rekla je Seka u intervjuu otkrivši da je završila frizersku školu, isključivo na nagovor svoje majke Ibrime.

Oglasi – Advertisement