Sedeli su u stanu, pa primetili da se nešto STRAVIČNO penje uz zid: Iz mraka se čuo jeziv zvuk (VIDEO)

0

Iako nauka potvrđuje iznova da nadnaravna bića ne postoje, uvijek se pojave neki snimci ili “dokazi” koji ljude dovedu do toga da preispituju ono u što vjeruju. Praznovjerja i stari mitovi su zanimljive stvari za istraživati, ali neki zaista vjeruju u sve te stvari i strahuju od kojekakvih bića.

Bilo da se radi o duhovima, vampirima, vukodlacima ili bilo kojoj drugoj utvari, horor filmovi su se baš proslavili i zaradili mnogo novca svojim stvaraocima jer su ljudi očito zainteresovani za ove mitove. Čini se da je strah negativna, ali opet nekako primamljiva emocija jer nema drugog objašnjenja za popularnost horora. Današnja jeziva priča dolazi iz Južne Amerike gdje se u mnogim državama vjeruje da poslije tri ujutro sablasti i druga nadnaravna bića prolaze kroz vrata koja vode u druge svjetove i tako završe i među ljudima. Ono što je ekipa u Argentini vidjela tokom noći lumpovanja i druženja je sve zaprepastilo.

Snimak koji su podijelili jasno pokazuje neku crnu izobličenu figuru kako se nadvila iznad promatrača u kući i poprimila siluetu nalik na vješticu na metli sa špicastim šeširom iz evropske mitologije. Iako se na snimku ne vide jasna obilježja ovog fenomena, mnogi tvrde da su zapravo vidjeli vješticu u pravom životu tu noć.

Fanovi horora i sličnih priča su opsjednuti ovim fenomenom, dok neki skeptici smatraju da je ovo urađeno u softveru za uređivanje snimaka kako bi se proslavili na društvenim medijima. Ovakvu fotomontažu danas nije nemoguće uraditi, ali vi možete pogledati u ovom članku taj snimak i sami procjeniti.

 

 

 

Preporučujemo