SEĆATE SE NJE? POBEDILA JE ZVEZDAMA GRANDA, PA NESTALA: Razvela se nakon 11 godina braka i potpuno transformisala – EVO KAKO DANAS IZGLEDA

0

Zvezde Granda su na ovim prostorima oprisutne u poslednjih 20 godina, a u svom dosadašnjem radu postigli su itekako puno, i postali su svakako najgledanija emisjja u celoj regiji. Svako ko se iole želi baviti pevanjem, san mu je da se pojavi na pozornici Zvezdi Granda, jer zna ako išta vredi, da mu je to najbolja odskočna daska za daljnji napredak u karijeri. Tamo uvek ima jako dobar žiri, i mentore koje ih sigurno mogu napraviti i više nego velikim zvezdama.

Neki pobednici su jednostavno nestali sa estrade, a baš jedna takva se sinoć pojavila u emisiji, i jednostavno sve je iznenadila sa svojim današnjim izgledom. Tačno pre četiri godine, Zvezde Granda” su dobile dva pobednika. Prema glasovima publike pobedu je odneo Anid Ćušić, dok je stručni žiri kao pobednika odredio Teodoru Toković. Teodora je prošle godine izbacila svoj prvi singl, uz podršku Saše Popovića i “Grand” produkcije, a pokazala je i svoj novi izgled. Razvela se nakon 11 braka i pokazala svoj novi izgled.

Preporučujemo