SEĆATE LI SE MILIJANE IZ ĐEKNE? Nikada ne biste prepoznali popularnu glumicu, a EVO šta radi 34 godine nakon KULTNE serije!

0

Nekada davno na našim prostorima, ljudima je više vrijedilo da naprave nešto kvalitetno što će trajati, a ne nešto zbrzati da zarade začas. Tako su se radile i serije i filmovi, pa se zato često vraćamo na mnogo starije radove nego na ovo što se emituje ili snima danas u ime profita.

Jedna takva serija potiče iz 1988. godine i zove se “Đekna nije još umrla, a ka’ će, ne znamo”. Jedna od upečatljivih uloga te kultne serije je uloga Miljane i nju je glumila Arijana Čulina. Nije neobično da se glumci upamte po jednoj ulozi koja im je donijela najviše slave. Takav slučaj je i kod gospođe Čuline koja je glumila i u dugim serijama poput “Zimmer frei” ili u filmu poput “Ne gledaj mi u tanjir”, ali nikad nije više dostigla isti nivo slave kao kad je glumila Miljanu, mada ona ne odustaje od svoje filmske karijere i time se bavi i dan danas.

Iako je danas znatno starija, tvrdi da je se ljudi jako brzo sjete kad je vide na ulici i da je decenijama svi zovu Miljana po toj ulozi. Ona kaže da joj fali to što se u doba Jugoslavije više fokusiralo na kvalitetu nego na zaradu.

Vjeruje da je upravo to razlog zašto se ta serija i danas održala i još uvijek se može gledati, uprkos tome što je prošlo skoro trideset i pet godina otkako je prvi put prikazana na malim ekranima, a njen lik je očito nadživio sve ostale koje je godinama glumila.

 

 

Preporučujemo