SEĆATE LI SE MARIJANE? – PREVARILA MUŽA U VELIKOM BRATU, UDALA SE ZA NEMEŠA, PA RAZVELA: Ovako danas živi PRVA rijaliti preljubnica!

0

Posljednjih godina su razni rijaliti koji se prikazuju u regiji postali najgledaniji TV format i trenutno je najpopularnija Zadruga čija se preta sezona prikazuje na televiziji Pink. Prije 11 godina je najpopularniji bio Veliki brat i  tada je Marijana Čvrljak podigla veliku prašinu svojim ponašanjem i izašla je i kao pobjednica rijalitija.

Ona je ostala upamćena po tome da je svog muža sa kojim je imala i malu bebu samo nekoliko dana nakon ulaska u rijaliti prevarila sa Nikolom Nemeševićem Nemešom što je u to vrijeme bio pravi šok za javnost. Njen otac koji je bio penzionisani ratni vojni invalid iz Knina se javno odrekao Marijane i rekao kako je ona za njega i njegovu suprugu mrtva.

Marijanin muž je odmah najavio da želi razvod od Marijane koju je upoznao putem društvenih mreža. Koliko god da je situacija za nju bila teška ona od svoje ljubavi sa Nemšom nije odustajala i čak su se i vjenčali nakon završetka Velikog brata ali je njihov brak potrajao samo osam mjeseci i nakon toga su se razveli.

Danas Marijana živi u Zagrebu a kako prenosi 24sata.hr udala se po treći put za izvjesnog Karla Seiferta i sada nosi i njegovo prezime. Njih dvoje su se upoznali u jednom kafiću u glavnom gradu Hrvatske u kojem je Marijana radila kao kelnerica. Prošlo ljeto je u jednom intervjuu koji je dala za RTL Exkluziv Marijana potvrdila da je u drugom stanju ali nije željela da otkriva nikakve druge pojedinosti iz svog privatnog života. Šta vi mislite o svemu ovome?

Preporučujemo