SEĆATE LI SE LEPE SEMI DŽO IZ KARINGTON DINASTIJE?: Njene nove slike će vas uplašiti, EVO KAKO OVA GLUMICA (59) DANAS IZGLEDA, ŠOK!

0

Mnogi od nas sanjare o tome da su estradne ličnosti kao one u Holivudu ili na svjetskoj muzičkoj sceni. Amerika oduvijek šalje ovaj imidž putem filmova i spotova i taj svijet glamura svima djeluje bajno i veličanstveno. Međutim, iza toga leži mnogo zla i nesreće i morate biti posebno vješti s medijima.

Vidimo kako mnogi od velikih slavnih ljudi iz Amerike vremenom počine samoubistvo, upadnu u probleme sa zakonom, krenu se drogirati i opijati, izobliče se putem plastičnih operacija, udebljaju se a neki čak pokažu i svoje mentalne poremećaje koje ne žele kontrolisati u javnosti kao npr. reper i producent Kanye West. Danas vas podsjećamo na jednu takvu američku holivudsku atrakciju koju svi znate iz kultnih serija “Melrose Place”, “Spin City” i “Dynasty” a radi se o plavuši Heather Locklear koja je nekad važila za veličinu u svijetu ovih sitcom serija a mnogi su je smatrali jako lijepom i zgodnom ženom.

Heather je bila toliko slavna i poželjna da su se svi nadali da će imati blistavu karijeru do kraja života, ali su je kandže Holivudskog života ipak pocijepale na mnogo načina. Početkom 21. vijeka se mnogo namučila nakon raspada brakova sa članovima hard rock bendova Motley Crue i Bon Jovi.

Nakon ovih turbulentnih brakova, Heather se okrenula alkoholu i opijatima te je imala problema sa zakonom jer je vozila u alkoholisanom stanju. Nedavno su je uslikali američki paparazzi mediji i vidi se da je od silnog nezadovoljstva odlučila da se podvrgne plastičnim operacijama koje su je izvještačile i izobličile. Šta vi mislite o ovome?

Preporučujemo