Scena iz Beogradskog autobusa: Ušla žena sa bujnim poprsjem, reakcija mladića IZNENADILA SVE! (FOTO)

0

Došlo je napokon vreme kada se slobodno možemo voziti autoobusima i tramvajima, i opet su na red došle gužve iz gradskog prevozza nakon silnih restrikcija koje su nastale kada je krenula pandemija korona virusa. Verujemo da se sećate da je tada na dva sedišta mogao da sjedne samo jedan čovek ili jedna žena, a danas opet imamo gužve na koje smo i navikli. 

U velikim gradovima je to posebno primetno, a kako se bliž isve toplije vreme, onda je ljudima jednostavno sve teže podnositi vožn ju, još ako žive na drugom kraju grada, i još na sve to do vas sedi neki penzioner kojem bazdi luk iz usta, e tu onda nastaju prave muke. Međutim, šta ako se morate naguravati sa nekom lepoticom, koja izgleda više nego sjajno? E, tada muškarci požele da vožnja traje večno. 

Na Fcaebooku tako imamo stranicu koja je posvećena gužvama u javnom prevozu, a pošto je Beograd milionski grad, tamo svakodnevno se izbacuuju svakojake fotke, koje znaju da nas itekako nasmeju. Za vreme korona virusa imali smo strašnu galeriju starijih ljudi koji su u nedostatku materijala zaštitne maske pravili od svega i svačega. Definitivno je pobedio onaj penzioner, koji je stavio ženin grudnjak preko lica. 

Međutim, ovom mladiću i nije bilo toliko loše., jer je do njega stala devojka koja ga je puno visočija, a imala je jako veliki izrez i bujne grudi. One su mu se nacrtale direktno ispred nosa, a kako je vreme odmicalo više mu nikako nije bilo ugodno da tako stoji ispred njih. Pogledajte i sami…

 

Preporučujemo