SAZNALA DA JE DEČKO SA KOJIM SE VIĐA OŽENJEN, PA POZVALA NJEGOVU SUPRUGU: Sve je očekivala osim ovakve reakcije! ŠOK!

0

Danas je preljuba postala gotovo normalna stvar i sve se više brakova raspada upravo zato što je jedan a u nekim slučajevima i oba partnera našao novu ljubav. Jedna djevojka je na Tik Toku objavila svoju ispovijest o tome kako je počela da se viđa sa dečkom kojeg je upoznala preko aplikacije Tinder. Jedno vrijeme su se samo dopisivali a onda u odlučili i da se upoznaju i počeli su ljubavnu vezu.

Ona je nakon nekog vremena otišla kod njega u stan a nakon što su vodili ljubav otišla je u kupatilo i tamo j vidjela da je jedna polica prekrivena peškirom što joj je bilo čudno pa je odlučila da pogleda o čemu se radi. Vidjela je da je ispod sakriveno mnogo ženskih higijenskih proizvoda i nakon toga je otišla u dnevnu sobu i pitala ga da li on ima djevojku za koju joj nije rekao.

On joj je nonšalantno odogvorio da je možda trebao da joj kaže da je oženjen a ona je u prvom momentu mislila da se šali. Nakon što je shvatila da joj ogvori istinu pobjegla je glavom bez obzira i svoju je priču podijelila na društvenim mrežama. Velika većima korisnika joj je savjetovala da kaže njegovoj ženi kakav je muškarac u pitanju i ona je to i uradila i pri tome je snimila njihov razgovor.

Ona je ženi koja joj je otvorila vrata rekla da se osjeća malo čudno ali da mora da joj kaže da je u tom stanu bila prije neko veče sa Piterom. Onda joj je potanko objasnila kako su se upoznali i da joj on nikada nije rekao da je oženjen. Žena je saslušala i onda joj je rekla  da će ona to već srediti sa svojim mužem kada bude imala vremena za to.

Preporučujemo