SAZIDAO JE TAJNU PROSTORIJU DOK MU JE ŽENA BILA TRUDNA: Sedam godina kasnije pronašli su KLJUČ, usledio je ogroman ŠOK (VIDEO)

0

Priča o ovome što je uradio jedan budući tata je obišl a ijeli svijet i svi su oduševljeni njegovom idejom. Naime jedan muškarac iz Velike Britanije je kada je saznao da je njegova supruga trudna pregradio sobu koju su naamjenili za bebu i u njoj napravio tajnu prostoriju u koju je sakrio nešto što će biti pronađeno tek sedam godina kasnije.

Kada je djevojčica imala šest godina ona je od svog oca tražila džeparac a on je pristao pod uslovom da ona rasčisti jednu staru kutiju koja se nalazila ispod prozora na šta je ona pristala ali ne baš previše sretna zbog toga. Kada je otvorila kutiju i pogledala unutra vidjela je samo neke željezne predmete i počela je polako da ih vadi jedna po jedan.

Na samom dnu kutije je pronašla jednu staru nagorjelu i pocijepanu mapu i bila je oduševljena a njena majka i baka su snimale svaki njen pokret. Kada je malo bolje pogledala mapu shvatila je da se blago nalazi upravo u njenoj sobi i počela je da ispipava zidove i uspjela je da pronađe tajni prolaz.

Međutim zidovi nisu popuštali a tata joj je rekao da malo kuca po zidu da bi vidjela gdje je šupljina. Nakon što je otkrila gdje se nalazi njen tata je otišao po brusilicu i napravio je otvor kroz koji je djevojčica prošla. Na početku je mislila da je odaja prazna ali je onda na podu vidjla mali kovčežić u kojem su se nalazili novčići, ogrlice, minđuše i druge drangulije koje su djevojčicu oduševile.

Preporučujemo