Saudijski milijarder SPREMAN da plati 10 MILIONA DOLARA za noć sa njegovom ženom! EVO o kome se radi, pa svi je znate…PRISTAĆE! (FOTO)

0

Danas nam dolazi jedna jako zanimljiva priča, koja će vas sigurno ostaviti bez teksta. Sigurno ste gledali film sa Ričard Girom, kada on i vjerenica u Las Vegasu imaju finanskijske probleme i odluče se da prihvate ponudu bogataša. Tada je on obećao da će dati milion dolara da provede samo jednu noć sa njegovom suprugom.

To im se osladilo, međutim, pare su brzo unijele razdor u njihov život. A sada imamo jednu tako specifičnu situaciju sa jednim saudijskim princom, koji naprosto ne zna šta će od silnog bogatstva. Naime, za oko mu je zapala popularna influenserka Kim Kardašijan, i on joj je javno poručio da bi želio sa njom provesti cijelu noć, a ona bi za to dobila milion dolara.

Poslao bi po nju avion,a njen suprug Kani Vest bi to trebao da proguta. Pošto su oboje zapali u finansijske probleme, ne bi nikoga čudilo da oni pristanu na ovo. Ovaj milijarder je ušao u svijet fudbala i nedavno postao vlasnik engleskog kluba Njukastl.

Preporučujemo